Intrecere la baschet pentru elevi si liceeni, la Aiud

Sursa citynews.ro/Alba

Ieri a avut loc, la Aiud, prima editie a Cupei de Baschet Aiud-Nagyenyed organizata de Clubul Sportiv „BC Heroes”, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Aiud.

Competitia a reunit tineri cu varste intre 8 si 18 ani, apartinand Cluburilor Sportive „BC Heroes” din Aiud si Cluj-Napoca, Liceelor Sportive din Alba Iulia si Targu Mures, Colegiilor "Titu Maiorescu" si "Bethlen Gabor" din Aiud si Clubului Sportiv „Labradors” din Targu Mures.

 

Locul I a fost adjudecat de elevii Clubului Sportiv "Labradors" care au castigat in fata adversarilor de la Clubul Sportiv "BC Heroes" din Cluj Napoca, cu scorul de 63-43.

 

Celelalte rezultate ale meciurilor care au stabilit castigatorii competitiei au fost: Colegiul "Titu Maiorescu" Aiud - "BC Heroes" Cluj (40-50), Colegiul "Bethlen Gabor" Aiud - Clubul sportiv "Labrador" Tg. Mures (28-44) si Colegiul "Bethlen Gabor" Aiud - Colegiul "Titu Maiorescu" Aiud (34-24 in "finala mica")

Cupa Aiud-Nagyenyed face parte din seria competitiilor sportive sprijinite de catre autoritatea locala si are ca obiectiv promovarea baschetului, un sport practicat în Aiud si în cadrul clubului „BC Heroes” care are aproximativ 100 de membri si care are intentia sa atraga in randurile sale cat mai multi tineri amatori de baschet, dupa cum ne informeaza organizatorii.